środa, 12 listopada 2014

Kasza jaglana z indykiem i warzywami

(porcja dla 1 osoby)
 
1/2 woreczku kaszy jaglanej
kawałek piersi z indyka
pieczarki
cukinia
papryka
czosnek ( 2 ząbki )
sos sojowy
majeranek, pieprz sól

Pierś z inyka kroimy na cienkie paski, solimy i pieprzymy. Czosnek siekamy. Indyka z czosnkiem podsmażamy na oliwie. Po paru minutach dodajemy pokojone warzywa. Smażymy az delikatnie zmiękną ( powinny być nadal chrupiące ) dodajemy majeranek i ok 2 lyzeczki sosu sojowego. Podajemy z ugotowaną kaszą

1 komentarz:

  1. Zachęcam do lektury artykułów http://www.miazdzyca.naturalneleczenie.com.pl/ bardezo pomocnych w sytuacji gdy dotykają nas lub naszych bliskich problemy ukladu krążenia. Wiele cennych porad w tym dieta dr Ornisha.

    OdpowiedzUsuń